#Ukraina’n parlamentille #lakiehdotus #LGBTQIA+ samaa sukupuolta olevien parisuhteen laillistamiseksi

On hienoa kuulla, että #InnaSovsun on jättänyt lakiehdotuksen samaa sukupuolta olevien parisuhteen laillistamisesta Ukrainan parlamentille. Samalla on rohkaisevaa kuulla, että enemmistö (56%) ukrainalaisista kannattaa samaa sukupuolta olevien parisuhteiden laillistamista.

On tärkeää, että jokainen henkilö voi elää omaa elämäänsä ja rakastaa ketä haluaa ilman syrjintää tai rajoituksia. Samaa sukupuolta olevien parisuhteiden laillistaminen on yksi askel kohti yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa, jossa jokainen voi toteuttaa itseään ja elää avoimesti ja turvallisesti.

Toivon, että Ukrainan parlamentti kuuntelee kansan ääntä ja hyväksyy lakiehdotuksen, joka turvaisi samaa sukupuolta olevien parisuhteiden oikeudellisen tunnustamisen ja tarvittavan suojan.


https://kyivindependent.com/news-feed/lawmaker-submits-draft-law-providing-legal-rights-to-same-sex-couples

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.