#1420ByDaniilOrain: Tänään #Venäjä’n kansalaisilta kysytään miksi #Putin pelottelee #länsimaa’illa omia kansalaisiaan?

#DaniilOrain on venäläinen #YouTube-sisällöntuottaja. Kanavan tarkoituksena on luoda #montaasi jokapäiväisistä venäläisistä ja esittää läpinäkyvä kuva heidän uskomuksistaan. Daniilin kanava on tullut erityisen suosituksi Ukrainan täysimittaisen sodann alkamisen jälkeen, kun monet ovat tulleet hänen kanavalleen yrittäen ymmärtää venäläisten ajattelua.

Ennen kuin Daniil aloitti kanavan noin 2 vuotta sitten, hän työskenteli ohjelmistosuunnittelijana ja kulki kolme tuntia päivässä töihin. Matkalla hän aloitti katsomaan kaukaisten kaupunkien ihmisten katuhaastatteluja ja huomasi, että ne auttoivat häntä ymmärtämään eri paikoista ja kulttuureista tulevien ihmisten ajattelua. Tämä innoitti Daniilia aloittamaan oman kanavansa, jonka tavoitteena oli tutkia venäläisten ihmisten ajatuksia ja uskomuksia.

Kanavan nimi 1420 ei ole salainen merkitys, vaan se on yksinkertaisesti sen koulun nimi, jossa Daniil kävi yhdessä ystävänsä kanssa. Heidän tavoitteenaan oli mennä #Moskova’n kaduille ja kysyä ihmisiltä kiinnostavia kysymyksiä, kuten “Uskotko #Jumala’an?” tai “Mitä mieltä olet #amerikka’laisista?”.

Kanava kasvoi nopeasti Ukrainan sodan alkamisen jälkeen, ja Daniil päätti julkaista videoita päivittäin kasvavan katsojamäärän innostamana. Hänen kanavallaan käy ihmisiä katsomassa haastatteluja ympäri maailmaa ja se on tullut tärkeäksi lähteeksi niille, jotka haluavat ymmärtää #VenäläistenAjattelu’a.

Daniilin työ on tärkeä, koska se auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin venäläisten ihmisten ajattelua ja uskomuksia. Hänen videonsa tarjoavat syvällisen katsauksen venäläiseen #kulttuuri’in ja #yhteiskunta’an, ja ne ovat auttaneet monia ihmisiä ymmärtämään paremmin maan monimutkaista poliittista tilannetta. Daniilin kanava on esimerkki siitä, kuinka YouTube-sisällöntuottajat voivat vaikuttaa ihmisten elämään ja auttaa heitä ymmärtämään maailmaa paremmin.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.