#AhjoEnsemble

sai kunnian esiintyä #ApuaUkrainaan -konsertissa, joka järjestettiin Ylen, Suomen World Visionin, Pelastakaa Lapset ry:n ja Plan International Suomen yhteistyönä lauantaina 11.3.

Konsertti keräsi yli miljoona katsojaa ja on kerännyt tähän mennessä yli kaksi miljoonaa euroa lahjoituksia. Kerätyt varat auttavat Ukrainan sodan runtelemaa lapsia, nuoria ja heidän perheitään sekä maan sisällä että lähialueilla, joihin perheet ovat paenneet.

Ukrainan tilanne on ollut jo vuosia hyvin haastava. Sota on vaatinut tuhansia ihmishenkiä ja tuhonnut infrastruktuuria. Lapsille tilanne on ollut erityisen rankka, sillä heidän elämäänsä ovat vaikuttaneet sekä sodan vaikutukset että taloudelliset vaikeudet. Lapset ovat menettäneet perheitään, joutuneet jättämään koulunsa tai joutuneet asumaan evakossa epäinhimillisissä olosuhteissa. Apua Ukrainaan -konsertti on merkittävä tapa auttaa näitä lapsia ja heidän perheitään.

Katso Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-65314131

Lue myös:

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.