Englannin #sotalaivat vahtivat #Venäjä’n aluksia

#Britannia’n kuninkaallinen #laivasto on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista merivoimista. Se on ollut merkittävässä roolissa monissa historiallisissa tapahtumissa ja sen tehtävänä on suojella Britannian valtakunnan turvallisuutta #meri’llä. Viime aikoina Britannian kuninkaallinen laivasto on ollut erityisen aktiivinen valvomassa Venäjän laivaston toimintaa lähivesillään.

Viime sunnuntaina Britannian kuninkaallinen laivasto ilmoitti saattaneensa kaksi venäläisalusta Englannin kanaalin läpi. #AdmiralKasatonov -#fregatti ja #AkademikPashin -#tankkeri olivat matkalla kohti #Atlantti’a. Britannian kuninkaallinen laivasto on kertonut saattaneensa alukset pois alueelta varmistaakseen merioikeuden noudattamisen ja estääkseen haitallisen toiminnan.

Saattotehtävän suorittaminen osoittaa Britannian kuninkaallisen laivaston sitoutumisen liittolaisuuteen #Nato’n kanssa. Kansallisten etujen elintärkeän merenkulun turvallisuuden ylläpitäminen on yksi Britannian kuninkaallisen laivaston tärkeimmistä tehtävistä. Meri on Britannian elinehto, sillä suuri osa maan kaupasta tapahtuu meriteitse, ja siksi sen turvallisuus on erittäin tärkeää.

Venäjän laivaston toiminta lähivesillä on herättänyt huolta Britannian viranomaisten keskuudessa viime aikoina. Britannian kuninkaallinen laivasto on valvonut tarkasti Venäjän laivaston toimintaa, ja on usein joutunut puuttumaan sen toimiin. #Saattotehtävät ovat yksi tapa, jolla Britannian kuninkaallinen laivasto voi puuttua Venäjän laivaston toimiin ja varmistaa merenkulun turvallisuuden.

Vaikka Britannian kuninkaallinen laivasto on yksi maailman vanhimmista merivoimista, se on jatkuvasti kehittämässä toimintaansa vastatakseen nykypäivän haasteisiin. Se on mukana monissa kansainvälisissä operaatioissa ja yhteistyössä muiden merivoimien kanssa. #BritannianKuninkaallinenLaivasto on valmis puolustamaan Britannian valtakunnan etuja merillä, ja sen saattotehtävät ovat yksi tapa, jolla se voi varmistaa sen turvallisuuden.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.