#Ivermektiini tappoi #KoronaDenialisti’n – kuoli vaipat jalassa

#Koronaviruspandemia on ollut yksi maailman laajimmista terveyskriiseistä, ja sen vaikutukset ovat olleet valtavat. Monet ihmiset ovat etsineet epätoivoisesti tehokasta hoitoa tähän tappavaan #korona-virukseen, ja tämä on johtanut monien ihmisten alkavan säälittävästi turvautumaan epäilyttäviin ja epätoivoisiin hoitomuotoihin kun pelkäävät #rokote’tta

Eräs tällainen henkilö oli #DannyLemoi, #koronadenialisti ja ivermektiini’n mainostaja, joka kuoli #ivermektiinin käytön seurauksena. Lemoi oli aktiivisesti kannattanut Ivermektiinin käyttöä COVID-19 -hoidossa ja mainosti sitä voimakkaasti sosiaalisessa mediassa.

Ivermektiini on #AntiparasiittinenLääke, jota käytetään eläinten ja ihmisten hoidossa. Vaikka lääke on hyväksytty ihmisten käyttöön tietyissä tilanteissa, kuten loisten hoidossa, sen käyttö COVID-19 -hoidossa ei ole osoittautunut tehokkaaksi tai turvalliseksi.

Lemoi oli ottanut päivittäisen annoksen ivermektiiniä, mikä johti hänen kuolemaansa. Hän myös oli kehoittanut tuhansia seuraajiaan käyttämään Ivermektiiniä #COVID19 -hoitoon ja jopa antamaan sitä #lapsi’lle. Tämä on johtanut monien hänen #lammas-seuraajiensa huoleen omien vakavien oireidensa suhteen.

On tärkeää huomata, että lääkkeen käyttö ilman #lääkäri’n valvontaa ja ohjausta voi olla erittäin vaarallista. Ivermektiini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, kuten #huimaus’ta, #pahoinvointi’a ja #oksentelu’a, jopa #aivovaurio’ita ja #kuolema’n.

Lemoi’n kuolema on jälleen kerran muistutus siitä, että #COVID-19 -hoitoa ei ole yksinkertaista ja että epäilyttävien hoitomuotojen käyttö voi olla hengenvaarallista. Tämän #pandemia’n torjumiseksi on tärkeää luottaa vain tieteellisesti perusteltuihin hoitomuotoihin ja lääkkeisiin, jotka ovat läpikäyneet tiukan tarkastusprosessin.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.