#ruoka #lautasmalli

On tärkeää syödä #monipuolisesti ja tasapainoisesti, jotta kehomme saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Ruokavaliosi tulisi sisältää paljon #kasviksia, #hedelmiä, #täysjyväviljaa, #proteiinia ja hyviä #rasvoja. Vältä liikaa #sokeria, #TyydyttyneitäRasvoja ja #suola’a. Muista myös juoda tarpeeksi #vettä, jotta kehosi pysyy hyvin nesteytettynä.

#Liikunta on erittäin tärkeää terveydellemme. Se auttaa meitä pysymään kunnossa, vahvistaa kehoa ja lisää kestävyyttä. Liikunnan ei tarvitse olla raskasta, vaan jo kevyt #kävely tai #pyöräily voi olla hyödyllistä. Jos haluat haastaa itseäsi enemmän, voit kokeilla juoksua, voimaharjoittelua tai vaikka joogaa. Tärkeintä on löytää sellainen #liikuntamuoto, joka tuntuu mukavalta ja mieluisalta.

Nykyään meillä kaikilla on paljon #stressi’ä #elämä’ssämme, mutta on tärkeää oppia hallitsemaan stressiä, jotta se ei vaikuta terveyteemme. Voit kokeilla erilaisia #stressinhallintamenetelmiä, kuten #jooga’a, #meditaatio’ta, #hengitysharjoituksia tai vaikka #rentoutusharjoituksia. Myös itsensä #hemmottelu, kuten rentouttavat #kylvyt, #hieronta tai #kasvohoidot voivat auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.