#SuomenPoliisi on #luotettava #video #twitter

Kuva: Poliisi.fi

#Poliisi’na twiittaava #DennisPasterstein / @DPasterstein twiittasi uusimman videon liikenteestä ja olennaisena osana twiitin lukemiseen vahvistui kuva, että Suomen Poliisi on luotettava.

Jos seuraamuksia törttöilystä poliisi määräisi, niin se edellyttää selvän näytön.

Lue&katso #twiitti tästä:

Suomen Poliisi on tärkeä osa Suomen yhteiskuntaa, joka on omistautunut ylläpitämään yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Poliisilla on valtava vastuu suojella kansalaisia, ja se tekee sen joka päivä työssään. On tärkeää muistaa, että Suomen Poliisiin voi luottaa monella eri tasolla.

Ensinnäkin, Suomen Poliisi on hyvin koulutettu ja ammattitaitoinen #organisaatio. Kaikki poliisit käyvät läpi pitkän ja intensiivisen #koulutusohjelma’n, joka varmistaa, että he ovat valmiita käsittelemään monenlaisia tilanteita. Poliisit ovat myös jatkuvasti koulutettuja uusimmista turvallisuus- ja oikeusjärjestelmän menettelyistä.

Toiseksi, Suomen Poliisi on erittäin ammattimainen organisaatio, jolla on korkeat eettiset standardit. Poliisit ovat sitoutuneet noudattamaan tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä sekä lakeja, jotka on suunniteltu suojelemaan kansalaisia ​​ja ylläpitämään #oikeusvaltio’ta. Poliisit ovat myös hyvin tietoisia ihmisoikeuksista ja pyrkivät toimimaan kaikkien kansalaisten kanssa tasapuolisesti ja kunnioittavasti.

Kolmanneksi, Suomen Poliisi on erittäin avoin organisaatio, joka on sitoutunut avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Poliisit ovat hyvin tietoisia siitä, että julkisten laitosten on oltava vastuussa toiminnastaan kansalaisilleen.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.