#Venäjä’n sotilas pidätetty piileskelemästä puskista

#Ukraina’n #poliisi’n ilmoitus #venäläissotilas’ksen pidätyksestä on herättänyt laajaa kiinnostusta ja huomiota ympäri maailmaa. #Venäjä’n ja Ukrainan väliset jännitteet ovat olleet kovassa kasvussa Venäjän aloittaman kansamurhan ja Ukrainan puolustautumisen vuoksi. Tämä #pidätys on yksi monista tapahtumista, jotka osoittavat, että tilanne on edelleen erittäin epävakaa.

Ukrainan #sotilaat ovat onnistuneet tekemään erinomaista työtä vapauttaessaan alueita, jotka olivat aiemmin #terroristivaltio-Venäjän miehittämiä. Tämä on merkittävä askel kohti rauhaa ja vakautta alueella. #Kupjansk’in alueen vapauttaminen oli yksi suurimmista operaatioista, joita Ukrainan #asevoimat suorittivat, ja sen ansiosta alue on nyt turvallinen paikka elää.

Pidätetty venäläissotilas on tärkeä todiste siitä, että Venäjä on ollut mukana sotilaallisissa toimissa Ukrainaa vastaan. Vaikka Venäjä on kiistänyt osallisuutensa Ukrainan sotaan, tämä pidätys vahvistaa, että venäläisjoukot ovat todellakin olleet läsnä Ukrainan alueella.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.