Ääripäiden #pienpuolue’et

Suomen poliittinen kenttä koostuu monista erilaisista puolueista, jotka edustavat erilaisia näkemyksiä ja arvoja. Valitettavasti on olemassa myös ääripäiden pienpuolueita, jotka kylvävät #vihaa ja #erimielisyyttä yhteiskunnassa. Tämän vuoksi on tärkeää olla äänestämättä tällaisia puolueita ja valita sen sijaan suurista puolueista, jotta yhteistyö eduskunnassa sujuu luontevasti ja Suomi voi jatkaa kehittymistään.

Ääripäiden pienpuolueet ovat usein tunnettuja radikaaleista näkemyksistään ja ehdotuksistaan. Heidän tavoitteensa ovat usein erittäin yksipuolisia ja perustuvat tiukkaan ideologiaan, joka voi olla vahingollinen yhteiskunnan kokonaisvaltaiselle kehitykselle. Näiden puolueiden kannattajat saattavat olla äärimmäisen kiivaita ja aggressiivisia muita mielipiteitä kohtaan, ja tämä voi johtaa vihan ja erimielisyyden kylvämiseen.

Suurten puolueiden taas on perinteisesti ollut tapana tehdä yhteistyötä eduskunnassa, jotta yhteiskunnan kehitys voisi jatkua luontevasti. He edustavat laajempia näkemyksiä. Vaikka puolueiden välillä onkin erimielisyyksiä, ne ovat perusteltuja ja käsitellään järkevästi eduskunnassa. Tämä tarkoittaa, että päätökset tehdään huolellisesti ja niiden vaikutukset yhteiskuntaan huomioidaan kokonaisvaltaisesti.

Suuret puolueet myös ymmärtävät, että #yhteistyö ja #dialogi ovat tärkeitä yhteiskunnan kehityksessä. He pyrkivät kuuntelemaan kaikkia näkemyksiä ja rakentamaan yhteistyötä yli puoluerajojen. Tämä johtaa usein kompromissiratkaisuihin, jotka voivat tyydyttää mahdollisimman monia yhteiskunnan eri osapuolia.

On myös tärkeää huomata, että suuret puolueet ovat usein edustettuina paitsi eduskunnassa, myös erilaisissa muissa yhteiskunnallisissa organisaatioissa ja järjestöissä. Tämä tarkoittaa, että heillä on kokemusta ja tietoa siitä, miten yhteiskunta toimii kokonaisuutena. Tämä auttaa heitä tekemään päätöksiä, jotka ovat realistisia.

Älä äänestä vihan puolesta.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.