#Tanska lahjoitti miljardin #Ukrainalle

Tanskan hallituksen päätös perustaa #rahasto Ukrainan tukemiseksi on merkittävä askel kohti kansainvälisen yhteisön vahvempaa sitoutumista Ukrainan sodan ratkaisemiseen ja maan vakauden palauttamiseen.

Rahaston avulla Tanska pyrkii tukemaan Ukrainaa #sotilaallisesti, #taloudellisesti ja #humanitaarisesti. Tanskan ulkoministeri #LarsLokkeRasmussen korosti, että rahasto heijastaa Ukrainan toiveita ja tarpeita.

Ukrainan talous on kärsinyt merkittävästi Venäjän vuonna 2014 aloittaman Krimin miehityksen ja suuren sodan seurauksena. Tämä on johtanut sotilaallisiin yhteenottoihin, ihmisoikeusloukkauksiin ja humanitaariseen kriisiin, joka on vaikuttanut miljooniin ihmisiin.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.