Kuuluuko valta #rikollisille, #kansalle vai #AnoTurtiaiselle? #VKK #IL

Suomalainen poliittinen kenttä koostuu monista eri eduskuntapuolueista, joista jokaisella on omat tavoitteensa ja arvonsa. Vaikka kaikki puolueet pyrkivät edistämään yhteiskunnan hyvinvointia, heidän tapansa tehdä se voivat vaihdella suuresti.

Hiljattain Iltalehti uutisoi, että eniten rikoksesta tuomittuja ehdokkaita löytyy VKK-puolueesta, joka on lyhenne sanoista Valta Kuuluu Kremlille. Iltalehden mukaan VKK:lla on peräti 25 rikoksesta tuomittua ehdokasta.

Tämä uutinen herättää varmasti monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Miksi VKK-puolueella on niin paljon rikoksesta tuomittuja ehdokkaita? Onko tämä merkki siitä, että puolueen arvot ja periaatteet ovat jollain tavalla ristiriidassa yhteiskunnan tai #Jumala’n #sääntö’jen kanssa?

VKK-puolue on yksi Suomen pienimmistä eduskuntapuolueista ja sen toiminta perustuu vahvasti eduskunnan ja kansan viihdyttämiseen sekä #Venäjä’n #disinformaatio’n levittämiseen. Puolueen ohjelmassa korostetaan muun muassa #Putin’in oikeutta vaihtaa eurot rupliksi.

Vaikka VKK:n arvot voivatkin herättää monenlaisia tunteita, on tärkeää muistaa, että jokaisella ihmisellä on oikeus omaan mielipiteeseensä ja poliittiseen näkemykseensä. Poliittinen toiminta ei kuitenkaan saa olla ristiriidassa yhteiskunnan #sääntö’jen ja #laki’en kanssa.

Rikoksesta tuomitseminen ei myöskään automaattisesti tarkoita sitä, että henkilö on epäpätevä toimimaan poliittisessa tehtävässä. Kuitenkin, rikoksiin syyllistyminen voi heikentää henkilön luotettavuutta ja kykyä toimia esimerkkinä muille.

On myös tärkeää huomata, että VKK-puolueella ei ole yksinomainen oikeus rikoksiin syyllistymiseen. Myös muissa eduskuntapuolueissa on ollut ehdokkaita, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin.

Lue lisää Iltalehdestä: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/452f2a46-4f4f-4804-9300-c7bba6869a06

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.