Tänään tuli vuosi täyteen #Mariupol:in teatterin pommituksesta jossa oli satoja lapsia – #terroristivaltio #Venäjä syynä kuolemiin

Tänään haluan opettaa sinulle uuden venäjänkielisen sanan: “дети” (djeti), joka tarkoittaa suomeksi “lapsia”. Sana on hyvin yleinen venäjän kielessä ja sillä on suuri merkitys venäläisessä kulttuurissa ja yhteiskunnassa.

Monissa maissa, kuten Ukrainassa, on erittäin tärkeää, että ihmiset ymmärtävät omaa kieltään ja sen merkitystä. Venäjän kielen ymmärtäminen on tärkeää myös siksi, että venäjänkielisiä ihmisiä asuu useissa Itä-Euroopan maissa ja Venäjä on yksi maailman suurimmista kielistä.

Muutama vuosi sitten, Mariupolissa Ukrainassa, tapahtui traaginen tapahtuma, kun satoja ihmisiä kuoli paikallisessa teatterissa kun olivat turvassa #VenäjänTerroristeja. Tämä tapahtuma on jättänyt pysyvän jäljen Ukrainan historiaan ja on muistutus siitä, että yhteiskunnan turvallisuus on tärkeä asia.

Tämä tapahtuma ja sen seuraukset ovat myös hyvä esimerkki siitä, miksi on tärkeää, että ihmiset ymmärtävät omaa kieltään. Jotta yhteiskunta voi toimia tehokkaasti, kaikkien on ymmärrettävä, mitä ympärillä tapahtuu ja osattava kommunikoida muiden kanssa.

Jos haluamme auttaa ihmisiä ymmärtämään venäjän kieltä, voimme aloittaa levittämällä tietoisuutta sanoista, kuten “дети” (djeti). Tämä ei ehkä auta estämään traagisia tapahtumia, mutta se voi auttaa edistämään yhteiskunnan turvallisuutta ja yhtenäisyyttä.

Lopuksi, haluan muistuttaa, että jokainen meistä voi tehdä oman osamme edistääkseen kielitietoisuutta ja ymmärrystä. Olipa kyse sitten uuden sanan oppimisesta tai uuden kielen opiskelusta, jokainen askel kohti kielitaitoa on tärkeä ja voi auttaa meitä ymmärtämään maailmaa paremmin.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.