Ukraina’ssa #Kiova’n #poliisi otti kiinni 38-vuotiaan #kranaatti-kauppiaan

Kiovan alueen poliisi on pidättänyt asekauppiaan Boryspilissä, Ukrainassa. Pidätyksen syynä oli aseiden myynti laittomasti ja poliisi on dokumentoinut kaksi RGO-tyyppistä kranaattia ja kolme UDO-tyyppistä sytytintä.

Tämä pidätys on tärkeä askel poliisin ponnisteluissa estää aseiden laitonta kauppaa alueella. Aseiden myynti laittomasti on valitettavan yleistä Ukrainassa – ja se on yhteydessä moniin vakaviin rikoksiin, kuten aseellisiin ryöstöihin ja murhiin.

Poliisi on tehnyt valtavasti työtä aseiden laittoman kaupan lopettamiseksi alueellaan ja tämä pidätys osoittaa, että heidän ponnistelunsa ovat tehokkaita. Tutkinta on kuitenkin edelleen kesken ja odotamme innolla lisätietoja tämän tapauksen kehittymisestä.

On tärkeää, että poliisi jatkaa taisteluaan aseiden laitonta kauppaa vastaan. Aseet ovat vaarallisia ja voivat aiheuttaa paljon vahinkoa kun ne päätyvät vääriin käsiin.

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.