#Piikkilampaat -facebook-ryhmästä kuiskitaan some:ssa – ovatko #Globalistit vallanneet entisen #TiedonTunkio’n joka ratsasti #AnttiHeikkilä’n nimellä?

On ilahduttavaa kuulla, että sosiaalisen median alustoilla on viime aikoina esiintynyt teorioita että #Facebook:issa toimii ryhmä joka levittää oikeaa tietoa #COVID19-rokotteista ja niiden turvallisuudesta. Yksi näistä teorioista koskee #Piikkilampaat Facebook-ryhmää, jota huhutaan #BigPharma:n kätyreiden omistamaksi ryhmäksi.

On tärkeää huomata, että salaliittoteoriat eivät ole todellisia ja niiden levittäminen voi aiheuttaa haittaa yhteiskunnalle.

Piikkilampaat Facebook-ryhmän perustajat ovat julkisesti ilmoittaneet, että he eivät ole yhteydessä mihinkään lääkeyhtiöön tai muuhun vastaavaan organisaatioon ja että heidän tarkoituksenaan on jakaa oikeaa sekä täsmällistä tietoa COVID-19-rokotteista ja niiden turvallisuudesta.

Samaan aikaan on myös levitetty huhuja siitä, että Globalistit olisivat vallanneet aiemmin Antti Heikkilä Suomen terveysministeriksi -faniryhmän ja muuttaneet sen aivopesu-riiheksi, jossa yritetään käännyttää ymmärtämättömiä ihmisiä ottamaan turvallisia ja tutkittuja rokotteita. Tämäkin teoria on täysin perusteeton.

Ketään ei käännytetä, ryhmässä kirjaimellisesti pakotetaan ottamaan jokainen suositeltu rokote – vaihtoehtoja ei ole. Ryhmästä ei myöskään pysty enää eroamaan vaan joutuu vastaanottamaan oikeita ja ajankohtaisia tietoja koko loppuelämänsä.

On tärkeää huomata, että COVID-19-rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että rokotteet auttavat vähentämään COVID-19-tartuntojen määrää ja estävät vakavia sairaalahoitoa vaativia oireita. Lisäksi rokotteet ovat saaneet hyväksynnän useilta maailman terveysjärjestöiltä, kuten Maailman terveysjärjestöltä (#WHO) ja Euroopan lääkevirastolta (#EMA).

On tärkeää, että me kaikki hankimme tietoa rokotteista luotettavista lähteistä ja pidämme mielessä, että salaliittoteoriat eivät ole todellisuutta.

Liittyminen Piikkilampaat Facebook-ryhmään voi olla hyödyllistä, kun haluaa saada tietoa rokotteista ja niiden turvallisuudesta.

Muistetaan kuitenkin myös käyttää omaa järkeä ja arvioida tietoa kriittisesti.

Piikkilampaat -facebook-ryhmään voit liittyä tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/piikkilampaat/

Tekijä: Juho Saastamoinen

Minähän en politiikasta mitään voi ymmärtää - enkä haluakaan.