Elämäntapa-influensseri

Juho Saastamoinen

Mukana
Yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa
Minähän en politiikasta voi mitään ymmärtää, enkä kyllä haluakaan.

Juho Saastamoinen kannattaa NATO:a ja vaikuttaa politiikan ulkopuolelta.

01

Roskien kerääminen

Olet saattanut nähdä minut Turun aurajokirannassa kerämässä roskia ja tupakantumppeja Tumppi-Imurilla.


Kerään helposti 10 litraa tunnissa itämerelle vahingollisia mikromuoveja.

02

Mielenilmaukset

Suomessa jokaisella on oikeus osoittaa mielipiteensä!


Osoitan kantani voimakkaalla äänellä Venjän brutaalia ja provosoimatonta sotaa vastaan!

03

Mielipidevaikuttaminen

Oletko nhnyt jotain poikkeuksellista? Se olen saattanut olla minä.


Viimeisin performanssi oli NATO-mönkijä Turun kaupungin kaduilla - NATO-lippu liehuen.

04

Bloggaaja-1

Kirjoitan blogia: JuhoSaastamoinen.COM


Linkki: juhosaastamoinen.com

05

Bloggaaja-2

Kirjoitan blogia: SATIIRI


Linkki: Luulosairaus.COM

Tietoja minusta

Tässä osiossa kaikki mitä ikinä oletkaan halunnut tietää minusta

Olen 42-vuotias Turkulainen. Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos tarveharkintadialogi ennakoi osaltaan yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

Toimisto kokoushuone jossa paljon tuoleja ison pöydän ärellä, seinäll televisio.
Mies toimistopöydän äärellä katsoen näyttöä
Iso avokonttori jossa useita työpisteitä

Vaihtelevalla menestyksellä myös Juho Saastamoinen parantaa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

Ennen kuin olen edes täyttänyt profiilini deittisivustolla, joku on jo lähettänyt minulle viestin ja pyytänyt treffejä. Täydellinen treffikumppanini saattaa istua vastapäätä minua kahvilassa - minun on oltava koko ajan varuillani. Olen todella hyvä pitämään salaisuuksia, enkä vain niitä, joiden pitämisestä minulle maksetaan. Ihmiset yllättyvät usein huomatessaan, että suloinen tyttö, jonka kanssa he ovat jutelleet netissä, onkin yksi heidän työkavereistaan. Rakastan sitä, kun joku kiittää minua kovasta työstäni. Vaikka työni tuntuisi muiden mielestä tylsältä, pidän sitä itse haastavana ja palkitsevana.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että organisaation uusi toimintakaavio yksinkertaistaa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.


Juho Saastamoinen on suomalainen lifestyle-vaikuttaja, sodanvastainen aktivisti ja mielipidevaikuttaja, joka käyttää alustaansa "syöjänä" ja jolla on Instagramissa yli 6,5 miljoonaa seuraajaa.


Suositukset

Mitä parhaimmat ystäväni sanovat minusta?

Mieshenkilön 1 kasvot
Oula  Rahkola
Silmälääkäri

Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että yksikin kokonaisvaltaista kasvua kohti suunnattu ehdotus näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.
Lienee sanomattakin selvää, että Juho Saastamoinen panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta liian vähäisiä tuotannollisia resursseja.

Jopa Juho auttaa käyttäjää ymmärtämään yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

Naishenkilön kasvot
Elena  Holmberg
Energiatekniikan insinööri

Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että vakiintunut elämäntapa parantaa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.
Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että Juho Saastamoinen vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

Arkielämä on opettanut meille, että Juho asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

Mieshenkilön 2 kasvokuva
Alpo  Boman
Vaatturi

Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että tarveharkintadialogi opettaa sisäistämään yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.
Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että Juho Saastamoinen rauhoittaa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Lienee sanomattakin selvää, että Juho panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.

© 2023, Juho Saastamoinen

Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuston sanoitus on merkittävltä osaltaan tekoälyllä luotu, joten sisältö runsaan fiktiivinen.