Elämäntapa-influensseri

Juho Saastamoinen

Mukana
Yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa
Minähän en politiikasta voi mitään ymmärtää, enkä kyllä haluakaan.

Juho Saastamoinen kannattaa NATO:a ja vaikuttaa politiikan ulkopuolelta.

01

Roskien kerääminen

Olet saattanut nähdä minut Turun aurajokirannassa kerämässä roskia ja tupakantumppeja Tumppi-Imurilla.


Kerään helposti 10 litraa tunnissa itämerelle vahingollisia mikromuoveja.

02

Mielenilmaukset

Suomessa jokaisella on oikeus osoittaa mielipiteensä!


Osoitan kantani voimakkaalla äänellä Venjän brutaalia ja provosoimatonta sotaa vastaan!

03

Mielipidevaikuttaminen

Oletko nhnyt jotain poikkeuksellista? Se olen saattanut olla minä.


Viimeisin performanssi oli NATO-mönkijä Turun kaupungin kaduilla - NATO-lippu liehuen.

04

Bloggaaja-1

Kirjoitan blogia: JuhoSaastamoinen.COM


Linkki: juhosaastamoinen.com

05

Bloggaaja-2

Kirjoitan blogia: SATIIRI


Linkki: Luulosairaus.COM

Tietoja minusta

Tässä osiossa kaikki mitä ikinä oletkaan halunnut tietää minusta

Olen 42-vuotias Turkulainen. Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että oikeutettu ongelmanratkaisutyökalu vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja.

Toimisto kokoushuone jossa paljon tuoleja ison pöydän ärellä, seinäll televisio.
Mies toimistopöydän äärellä katsoen näyttöä
Iso avokonttori jossa useita työpisteitä

Universaalista näkökulmasta katsoen Juho Saastamoinen mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi huomaamattomia haittatekijöitä.

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Juho todistaa oikeaksi liian vähäisiä tuotannollisia resursseja.

On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että oikeutettu ongelmanratkaisutyökalu havainnollistaa hyvinvointimalliamme sekä ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.


Juho on mielipidevaikuttaja ja lifestyle-vaikuttaja. Hän on myös poliittinen aktivisti, tupakantumppien keräilijä ja fyysisestä sairaudesta kuntoutuja. Juho tunnetaan hauskasta/normaalista tyylistään sekä osallistumisestaan globalisminvastaisiin mielenosoituksiin.


Suositukset

Mitä parhaimmat ystäväni sanovat minusta?

Mieshenkilön 1 kasvot
Ilpo  Halme
Muusikko

Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että ratifioituja ominaisuuksia omaava vaihtoehto näyttää todeksi tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.
Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että Juho Saastamoinen noudattaa epäilemättä ideatasolla meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Juho on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan asianosaisiin kohdistuvia ongelmia.

Naishenkilön kasvot
Annikki  Isotalo
Tietoturva-asiantuntija

Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että eettinen kehittyminen järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös meihin kohdistuvaa tietotarvetta.
Vaihtelevalla menestyksellä myös Juho Saastamoinen parantaa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Juho avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti liian vähäisiä tuotannollisia resursseja.

Mieshenkilön 2 kasvokuva
Niila  Sandell
Autonkuljettaja

Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että eri toimijoiden välisiä toimintoja yhdistävä tekijä kuvailee laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.
Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että Juho Saastamoinen opettaa sisäistämään vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

Tietokonejärjestelmän ylläpitäjänä tehtäväni on tehdä kaikkea ohjelmistojen asentamisesta ja ohjelmien päivittämisestä tietojen varmuuskopiointiin ja verkkosivustomme testaamiseen tietoturva-aukkojen varalta. Olen ylpeä työstäni, minkä vuoksi osallistun viikoittaisiin koulutustilaisuuksiin ja pysyn ajan tasalla alan viimeisimmästä kehityksestä. Säilyttääkseni erinomaisen työmoraalin työntekijöiden keskuudessa olen aina kunnioittava ja avulias, vaikka jokin menisi pieleen.

© 2023, Juho Saastamoinen

Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuston sanoitus on merkittävltä osaltaan tekoälyllä luotu, joten sisältö runsaan fiktiivinen.