Elämäntapa-influensseri

Juho Saastamoinen

Mukana
Yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa
Minähän en politiikasta voi mitään ymmärtää, enkä kyllä haluakaan.

Juho Saastamoinen kannattaa NATO:a ja vaikuttaa politiikan ulkopuolelta.

01

Roskien kerääminen

Olet saattanut nähdä minut Turun aurajokirannassa kerämässä roskia ja tupakantumppeja Tumppi-Imurilla.


Kerään helposti 10 litraa tunnissa itämerelle vahingollisia mikromuoveja.

02

Mielenilmaukset

Suomessa jokaisella on oikeus osoittaa mielipiteensä!


Osoitan kantani voimakkaalla äänellä Venjän brutaalia ja provosoimatonta sotaa vastaan!

03

Mielipidevaikuttaminen

Oletko nhnyt jotain poikkeuksellista? Se olen saattanut olla minä.


Viimeisin performanssi oli NATO-mönkijä Turun kaupungin kaduilla - NATO-lippu liehuen.

04

Bloggaaja-1

Kirjoitan blogia: JuhoSaastamoinen.COM


Linkki: juhosaastamoinen.com

05

Bloggaaja-2

Kirjoitan blogia: SATIIRI


Linkki: Luulosairaus.COM

Tietoja minusta

Tässä osiossa kaikki mitä ikinä oletkaan halunnut tietää minusta

Olen 42-vuotias Turkulainen. Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että kokonaisvaltainen työtapa vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään erilaisissa laitoksissa tapahtuvaa valmistusta.

Toimisto kokoushuone jossa paljon tuoleja ison pöydän ärellä, seinäll televisio.
Mies toimistopöydän äärellä katsoen näyttöä
Iso avokonttori jossa useita työpisteitä

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Juho Saastamoinen asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että Juho mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.

Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta eettinen kehittyminen antaa mahdollisuuden parantaa peräänkuulutettua lakonisuutta.


Juho Saastamoinen on suomalainen lifestyle-vaikuttaja, sodanvastainen aktivisti ja mielipidevaikuttaja, joka on käyttänyt suosiotaan verkkoalustana puolustaakseen muun muassa tupakantumppien kierrättämistä ja kauneustuotteiden eläinkokeita vastaan. Hän tuli tunnetuksi, kun hän käytti asemaansa kielteisten stereotypioiden kohteena olevana ruokakuljettajana lisätäkseen tietoisuutta ihmisoikeusloukkauksista eri puolilla maailmaa.


Suositukset

Mitä parhaimmat ystäväni sanovat minusta?

Mieshenkilön 1 kasvot
Jesse  Vesanen
Limnologi

Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että tarveharkintadialogi opettaa sisäistämään tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.
Universaalista näkökulmasta katsoen Juho Saastamoinen mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi huomaamattomia haittatekijöitä.

Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että Juho näyttää todeksi yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Naishenkilön kasvot
Salla  Wallin
Projektihenkilö

On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että yksikin kokonaisvaltaista kasvua kohti suunnattu ehdotus ennakoi osaltaan ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.
Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Juho Saastamoinen rauhoittaa organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

Lienee sanomattakin selvää, että Juho mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi viimeaikaisia absurdeja väittämiä.

Mieshenkilön 2 kasvokuva
Janne  Perälä
Vartija

Tosiasia on, että kokonaisvaltainen työtapa antaa mahdollisuuden parantaa peräänkuulutettua lakonisuutta.
Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että Juho Saastamoinen opettaa sisäistämään organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

Juhon tyypillinen työpäivä on varsin mielenkiintoinen. Hän tekee kaikkea nykyisten riskien arvioinnista tulevien mahdollisuuksien suunnitteluun. Hän jopa auttaa päivystysryhmää häiriötilanteissa (jotka ovat harvinaisia). Pysyäkseen ajan tasalla hän käyttää kehittyneimpiä saatavilla olevia tietoturvatyökaluja kyberhyökkäysten ennakoimiseksi ja estämiseksi.

© 2023, Juho Saastamoinen

Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuston sanoitus on merkittävltä osaltaan tekoälyllä luotu, joten sisältö runsaan fiktiivinen.