#Vaalit lähellä – #InjektioPiikki /@IPiikki voi nyt lopettaa siskonsa #HeliRämäkkö / @heliramax mainostamisen – #twitter

Kuva ladattu venäläisestä hakukoneesta, yandex.ru

#Sananvapaus on yksi Suomen perustuslaillisista oikeuksista, joka on turvattu perustuslain 12 §:ssä. Suomen sananvapaus on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja Suomi on sijoittunut useita kertoja kärkisijoille #ReportersWithoutBorders -järjestön maailmanlaajuisessa #lehdistönvapausindeksi’ssä.

Sananvapaus tarkoittaa sitä, että jokaisella kansalaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä vapaasti ja vailla pelkoa sortotoimenpiteistä. Sananvapauden puitteissa on kuitenkin tärkeää huomioida vastuu omista sanoistaan ja teoistaan. Sananvapaus ei oikeuta esimerkiksi #vihapuhe’eseen tai #kunnianloukkaus’kseen.

Suomessa on toki myös niitä, jotka käyttävät sananvapauttaan levittääkseen valheellista tietoa ja #Venäjä’n #disinformaatiota. Tällainen toiminta voi olla vakava uhka #demokratia’lle ja yhteiskunnalle. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sananvapaus on kaikkien kansalaisten #perusoikeus ja sen rajoittaminen on vakava asia.

On myös huolestuttavaa, jos terveydelle vaarallisia väitteitä levitetään sananvapauden varjolla. Terveyteen liittyvien väitteiden tulee perustua tieteelliseen tutkimukseen ja faktapohjaiseen tietoon. Väärän tiedon levittäminen voi aiheuttaa vakavia #terveyshaittoja ja on siten vakava asia.

Suomi on yksi maailman demokraattisimmista maista ja sananvapaus on yksi sen kulmakivistä. Sananvapaus on tärkeä osa demokratiaa ja sen rajoittaminen tulisi aina perustella tarkoin.

On myös tärkeää muistaa, että sananvapaus ei ole vapaus #vastuu’sta. Sananvapauden käyttöön liittyy vastuu siitä, että omat sanat ja teot eivät vahingoita muita ihmisiä tai #yhteiskunta’a. Sananvapauden käyttöön liittyy siis aina vastuu ja sen käyttöön tulee suhtautua vakavasti.

#InjektioPiikki tulee aikanaan vastaamaan sanoistaan ja teoistaan.

Nyt InjektioPiikki on omien sanojensa mukaan lopettanut – uskoo ken tahtoo.

Joko olet päättänyt ketä äänestät? #vaalit

#Eduskuntavaalit ovat tärkeä tapahtuma jokaiselle kansalaiselle, sillä ne tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa maamme tulevaisuuteen. Vaalit ovat #demokratia’mme perusta, joka takaa kansalaisille oikeuden vaikuttaa maan poliittisiin päätöksiin.

On tärkeää äänestää ehdokasta, joka ei kylvä eripuraa ja luo epäluuloa demokratiaa kohtaan. Poliittinen ilmapiiri on jo valmiiksi jännitteinen ja polarisoitunut. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että valittavat edustajat pyrkivät yhdistämään kansalaisia sen sijaan, että he levittävät vihaa ja jakavat kansaa.

Vaaleissa on myös tärkeää #äänestää ehdokasta, joka ei kumartele itään päin. Suomen itsenäisyys ja länsimaisen demokratian arvot ovat meille tärkeitä, ja siksi meidän on tärkeää valita #edustajia, jotka jakavat nämä arvot. On tärkeää, että edustajamme ovat lojaaleja Suomen perustuslailliselle järjestykselle ja sitoutuvat puolustamaan maamme itsenäisyyttä ja turvallisuutta.

Äänestäminen on tärkeää, sillä se on kansalaisen tapa vaikuttaa maansa tulevaisuuteen. Kun äänestämme ehdokasta, joka edustaa meidän arvojamme ja ajatuksiamme, annamme hänelle valtuudet toimia meidän puolestamme. On tärkeää muistaa, että jokaisella äänellä on merkitystä ja että jokainen ääni voi ratkaista vaalin lopputuloksen.

Lopuksi, haluan korostaa, että vaaleissa äänestäminen on #kansalaisvelvollisuus, jota ei pidä väheksyä. Meidän tulee käyttää ääntämme vastuullisesti ja valita ehdokkaita, jotka edustavat parhaiten meidän arvojamme ja tavoitteitamme. Äänestäminen on tapa vaikuttaa tulevaisuuteemme ja tehdä Suomesta parempi paikka kaikille kansalaisille.

Miksi #Rauhanmarssit ja #RauhaaVaativatMielenosoitukset ovat #Venäjä’n propagandaa näin myöhäisessä vaiheessa #sota’a?

Dove as a symbol of peace on Ukraine flag. End of War and attacks of Russia

Rauhanmarssit ja mielenosoitukset ovat olleet pitkään yksi keskeisimmistä tavoista ilmaista poliittista mielipidettä ja vaatia #rauha’a #maailma’ssa. Vaikka nämä mielenosoitukset voivat olla osoitus #demokratia’n voimasta ja kansalaisten aktiivisuudesta, on tärkeää tunnistaa, että Venäjän hallitus on käyttänyt tätä liikettä häikäilemättömästi hyväkseen omien tavoitteidensa edistämiseksi.

Venäjän #valtionjohto on käyttänyt erilaisia keinoja vaikuttaa länsimaiden mielipiteisiin, ja yksi niistä on #disinformaatio. Venäjä on systemaattisesti käyttänyt disinformaatiota hämärtääkseen #totuutta ja vääristääkseen länsimaiden käsityksiä Venäjästä ja sen toimista. Tämä strategia on osa Venäjän #hybridisota’a, jossa käytetään monenlaisia keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Rauhanmarssit ja rauhaa vaativat mielenosoitukset ovat suosittuja Venäjän disinformaation kohteita, koska ne tarjoavat mahdollisuuden käyttää hyväksi ihmisten aitoa halua rauhaan ja vakautta maailmassa. Venäjä voi käyttää näitä mielenosoituksia hyödykseen manipuloimalla tai ohjaamalla mielenosoittajien vaatimuksia ja antamalla heille vaikutelman, että Venäjä on rauhaa rakastava maa, joka vastustaa sotaa ja aggressiota.

Venäjä on käyttänyt tätä strategiaa esimerkiksi Ukrainan sodan aikana. Venäjä on jatkuvasti väittänyt, että se ei ole sekaantunut Ukrainan asioihin, vaikka todellisuudessa se on lietsonut #konflikti’a ja tukenut kapinallisia Itä-Ukrainassa. Venäjä on myös käyttänyt rauhanmarssit ja mielenosoitukset hyödykseen vääristääkseen totuutta Ukrainan kriisistä ja lisätäkseen Venäjän kannatusta länsimaissa.

Lisäksi Venäjä hyötyy rauhanmarssien ja rauhaa vaativien mielenosoitusten aiheuttamasta erimielisyydestä länsimaissa. Kun länsimaat ovat keskenään erimielisiä, Venäjä voi hyötyä siitä ja edistää omia etujaan. Venäjä voi myös käyttää tätä erimielisyyttä heikentääkseen länsimaiden demokratiaa tukemalla esimerkiksi #VenäjämielisiäPuolueita – kuten #VKK