#Venäjän #terroristien #hyökkäys-#autot #räjäytettiin #video #twitter

#Venäläiset aloittivat #hyökkäyksen kolmella, ehkä jopa neljällä #pikkuauto’lla mutta kun ensimmäinen #tuhoutui, he joutuivat #paniikki’in. Viimeinen melkein #pakeni, mutta yksi #panssarintorjuntaohjus #eliminoi myös sen.

#Ukraina’n #auringonkukkapelloilla #kuolee ihmisiä jotka eivät kuulu sinne. #Luonto kärsii räjähteiden #kemikaali’ista.

Terroristijoukkojen jäsenienkin elämät on tärkeitä.

#Sota pitää lopettaa, #Venäjän tulee poistua #Ukrainasta – mukaanlukien Krim – vain siten venäläisten #sotilaiden #henki saadaan säästettyä.

#TheInfographicsShow: Venäjän hyökkäys Ukrainaan on katastrofi Kiinalle

#Kiina näyttää olevan yksi #Venäjä’n ainoista jäljellä olevista liittolaisista, mutta #Ukraina’n #hyökkäys on rasittanut suuresti maiden välisiä suhteita.

Miten Kiina kokee epäonnistuneen hyökkäyksen #vastareaktio’n? Katso tämän päivän uusi eeppinen video #YouTube saadaksesi selville!

#Disinformaatio #Transnistria #Venäjä #Ukraina

Venäjän tukema Transnistrian alueen #separatistihallinto on kertonut torstaina estäneensä Ukrainan suunnitteleman #terroriIsku’n, joka oli tarkoitus kohdistua alueen viranomaisiin. Asiasta raportoi uutistoimisto #AFP. Paikallisviranomaisten mukaan epäillyt #hyökkääjät on otettu kiinni ja he ovat tunnustaneet suunnitelleensa #hyökkäys’tä.

Transnistria on #Moldova’n #itsehallintoalue, joka on yksipuolisesti irtautunut Moldovasta ja julistautunut itsenäiseksi. Alue ei kuitenkaan ole saanut #KansainvälinenTunnustus:ta, eikä se ole virallisesti osa Venäjää. Transnistrian alueella asuu noin 440 000 ihmistä.

Tämä tapahtuma on vain yksi esimerkki jatkuvasta #konflikti’sta Transnistrian alueen ja Moldovan välillä. Konflikti alkoi vuonna 1990, kun Transnistrian separatistit halusivat irtautua Moldovasta sen jälkeen kun Moldova itsenäistyi #Neuvostoliitto’sta. Konflikti johti vuosien mittaan useisiin yhteenottoihin, joissa kuoli satoja ihmisiä.

Venäjä on vahvasti tukenut Transnistrian separatistihallintoa koko konfliktin ajan. Venäjä on muun muassa sijoittanut alueelle sotilaita ja antanut taloudellista tukea. Moldova ja sen länsinaapurit, erityisesti #Romania, ovat vastustaneet Transnistrian #separatistiliike’ttä ja vaatineet sen luopumaan itsenäisyyden julistuksesta.

Tämänhetkinen tilanne Transnistriassa on jännittynyt, ja alueen tulevaisuus on edelleen epävarma. Vaikka Venäjä on tukenut #separatistihallinto’a, se ei ole virallisesti tunnustanut Transnistrian itsenäisyyttä. Moldova ja sen länsinaapurit, kuten Romania, ovat edelleen sitoutuneita Moldovan yhtenäisyyteen ja vaativat Transnistrian separatistien lopettavan toimintansa.

Terrori-iskun yritys Transnistriassa on huolestuttava kehitys, ja se osoittaa, että alueen konflikti on edelleen ajankohtainen ja vaarallinen. Vaikka tarkempia tietoja hyökkäyksen suunnitelmasta ei ole vielä tiedossa, on selvää, että alueen #vakaus ja #turvallisuus ovat jatkossakin uhattuna, kunnes konflikti saadaan ratkaistua.