#Ivermektiini tappoi #KoronaDenialisti’n – kuoli vaipat jalassa

#Koronaviruspandemia on ollut yksi maailman laajimmista terveyskriiseistä, ja sen vaikutukset ovat olleet valtavat. Monet ihmiset ovat etsineet epätoivoisesti tehokasta hoitoa tähän tappavaan #korona-virukseen, ja tämä on johtanut monien ihmisten alkavan säälittävästi turvautumaan epäilyttäviin ja epätoivoisiin hoitomuotoihin kun pelkäävät #rokote’tta

Eräs tällainen henkilö oli #DannyLemoi, #koronadenialisti ja ivermektiini’n mainostaja, joka kuoli #ivermektiinin käytön seurauksena. Lemoi oli aktiivisesti kannattanut Ivermektiinin käyttöä COVID-19 -hoidossa ja mainosti sitä voimakkaasti sosiaalisessa mediassa.

Ivermektiini on #AntiparasiittinenLääke, jota käytetään eläinten ja ihmisten hoidossa. Vaikka lääke on hyväksytty ihmisten käyttöön tietyissä tilanteissa, kuten loisten hoidossa, sen käyttö COVID-19 -hoidossa ei ole osoittautunut tehokkaaksi tai turvalliseksi.

Lemoi oli ottanut päivittäisen annoksen ivermektiiniä, mikä johti hänen kuolemaansa. Hän myös oli kehoittanut tuhansia seuraajiaan käyttämään Ivermektiiniä #COVID19 -hoitoon ja jopa antamaan sitä #lapsi’lle. Tämä on johtanut monien hänen #lammas-seuraajiensa huoleen omien vakavien oireidensa suhteen.

On tärkeää huomata, että lääkkeen käyttö ilman #lääkäri’n valvontaa ja ohjausta voi olla erittäin vaarallista. Ivermektiini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, kuten #huimaus’ta, #pahoinvointi’a ja #oksentelu’a, jopa #aivovaurio’ita ja #kuolema’n.

Lemoi’n kuolema on jälleen kerran muistutus siitä, että #COVID-19 -hoitoa ei ole yksinkertaista ja että epäilyttävien hoitomuotojen käyttö voi olla hengenvaarallista. Tämän #pandemia’n torjumiseksi on tärkeää luottaa vain tieteellisesti perusteltuihin hoitomuotoihin ja lääkkeisiin, jotka ovat läpikäyneet tiukan tarkastusprosessin.

“Muutokset yleisessä mielenterveydessä, ahdistuneisuusoireissa ja masennusoireissa covid-19:n aikana ovat olleet minimaalisia tai pieniä väestössä, kertoo tämä uusi tutkimus.”

#BMJ #mielenterveys #ahdistuneisuus #masennus #korona #koronavirus #väestö #tutkimus #MentalHealth #Anxiety #Depression #Study

“Changes in general mental health, anxiety symptoms, and depression symptoms during covid-19 have been minimal to small in the population, suggests this new study”

Linkki BMJ: https://www.bmj.com/content/380/bmj-2022-074224

#Korona #Denialisti #DunningKruger

#Ylivertaisuusharha on yleinen ilmiö, jossa yksilö kokee olevansa muita #parempi, #fiksumpi tai #tietävämpi. Tämä ilmiö voi ilmetä monella eri tavalla ja se voi vaikuttaa ihmisten #ajattelutapoihin, #käyttäytymiseen ja #päätöksentekoon. #Koronapandemia’n aikana ylivertaisuusharha on ollut yleinen ilmiö erityisesti #koronadenialisti’en keskuudessa.

Koronadenialistit ovat ihmisiä, jotka kieltävät #koronaviruksen vakavuuden ja sen vaikutukset yhteiskuntaan. He uskovat, että #pandemia on #ylireagointia ja että #hallitusten toimet, kuten #rajoitukset ja #rokotteiden käyttöönotto, ovat tarpeettomia ja jopa haitallisia. Koronadenialistit ovat yleensä vahvasti sitä mieltä, että he ovat muita fiksumpia ja tietävämpiä, koska heidän mielestään he ovat #tutkineet asiaa paremmin kuin muut.

Ylivertaisuusharha koronadenialistien keskuudessa on erityisen #vaarallinen ilmiö, koska se voi johtaa heitä vähättelemään pandemian vaikutuksia ja vaarantamaan muiden ihmisten #terveyden ja #turvallisuuden. He saattavat jättää noudattamatta #terveysviranomainen’sten ohjeita, kuten #maski’n käyttöä tai etäisyyksien pitämistä, koska he uskovat tietävänsä paremmin.

Ylivertaisuusharha voi myös johtaa koronadenialisteja hakeutumaan vääriin tietolähteisiin ja hylkäämään tutkittua tietoa. He saattavat uskoa salaliittoteorioihin tai vääriin tietoihin, koska heidän mielestään he ovat löytäneet “#totuus’den” ja kaikki muut ovat #väärässä. Tämä voi olla vaarallista, koska se voi johtaa heitä levittämään vääriä tietoja ja vaarantamaan muiden ihmisten terveyden ja turvallisuuden.

Koronadenialistien ylivertaisuusharhan torjumiseksi on tärkeää, että terveysviranomaiset ja media pyrkivät välittämään tutkittua tietoa pandemian vakavuudesta ja sen vaikutuksista. Myös yhteistyö muiden ihmisten kanssa, kuten maskin käyttäminen ja etäisyyksien pitäminen, voi auttaa vähentämään pandemian leviämistä.