Elämäntapa-influensseri

Juho Saastamoinen

Mukana
Yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa
Minähän en politiikasta voi mitään ymmärtää, enkä kyllä haluakaan.

Juho Saastamoinen kannattaa NATO:a ja vaikuttaa politiikan ulkopuolelta.

01

Roskien kerääminen

Olet saattanut nähdä minut Turun aurajokirannassa kerämässä roskia ja tupakantumppeja Tumppi-Imurilla.


Kerään helposti 10 litraa tunnissa itämerelle vahingollisia mikromuoveja.

02

Mielenilmaukset

Suomessa jokaisella on oikeus osoittaa mielipiteensä!


Osoitan kantani voimakkaalla äänellä Venjän brutaalia ja provosoimatonta sotaa vastaan!

03

Mielipidevaikuttaminen

Oletko nhnyt jotain poikkeuksellista? Se olen saattanut olla minä.


Viimeisin performanssi oli NATO-mönkijä Turun kaupungin kaduilla - NATO-lippu liehuen.

04

Bloggaaja-1

Kirjoitan blogia: JuhoSaastamoinen.COM


Linkki: juhosaastamoinen.com

05

Bloggaaja-2

Kirjoitan blogia: SATIIRI


Linkki: Luulosairaus.COM

Tietoja minusta

Tässä osiossa kaikki mitä ikinä oletkaan halunnut tietää minusta

Olen 42-vuotias Turkulainen. On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että looginen asennoituminen näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa vastuunalaisia kontradiktioita.

Toimisto kokoushuone jossa paljon tuoleja ison pöydän ärellä, seinäll televisio.
Mies toimistopöydän äärellä katsoen näyttöä
Iso avokonttori jossa useita työpisteitä

Arkielämä on opettanut meille, että Juho Saastamoinen näyttää todeksi nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Työskentelen päivittäin tietokonejärjestelmien parissa konfiguroimalla ja päivittämällä ohjelmistoja, jotta käyttäjät voivat käyttää tärkeitä tietoja. Työni vaatii kurinalaisuutta ja tarkkuutta yksityiskohtiin, mutta yritän aina saada hymyn kaikkien kasvoille, kun astun huoneeseen. Pysyäkseni ajan tasalla kaikesta uudesta teknologiasta osallistun viikoittaisiin koulutustilaisuuksiin ja käynnistän koehyökkäyksiä yrityksen verkkosivustoa ja järjestelmiä vastaan.

Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että organisaation uusi toimintakaavio noudattaa epäilemättä ideatasolla tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.


Juho Saastamoista on kutsuttu elämäntapavaikuttajaksi, intellektuelliksi ja protestin ääneksi. Suomen vaikutusvaltaisimpiin poliittisiin vaikuttajiin lukeutuva Juho Saastamoinen on johtanut kampanjoita ydinjätteen kaatopaikkasijoitusta ja alkoholin laitonta myyntiä vastaan jo 15-vuotiaana. Aktivistiksi muuttunut elintarvikeyrittäjä elää elämäänsä omien ihanteidensa mukaan: "Ajattelen, että se on oma ajatukseni, jota haluan ilmaista". Hän on esimerkki monille nuorille, jotka tutkivat omia ajatuksiaan siitä, miten elämää voi elää kuin kaunista taidetta.


Suositukset

Mitä parhaimmat ystäväni sanovat minusta?

Mieshenkilön 1 kasvot
August  Holopainen
Henkilöstöpäällikkö

On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että yksikin kokonaisvaltaista kasvua kohti suunnattu ehdotus ennakoi osaltaan ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.
On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että Juho Saastamoinen vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Juho panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

Naishenkilön kasvot
Fiona  Leskinen
Lentoemäntä

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että yksinkertainenkin muutos auttaa käyttäjää ymmärtämään organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.
Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että Juho Saastamoinen johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Kyberturvallisuus on olennaisen tärkeää kaikille yrityksille. Minun tehtäväni on suojella yritystäni verkkohyökkäyksiltä ja varmistaa verkkosivustojemme ja tietokantojemme turvallinen toiminta. Käytän tähän markkinoiden uusimpia teknologisia edistysaskeleita ja ratkaisuja.

Mieshenkilön 2 kasvokuva
Urho  Raatikainen
Fyysikko

Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että yksikin kokonaisvaltaista kasvua kohti suunnattu ehdotus kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa vastuunalaisia kontradiktioita.
Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Juho Saastamoinen auttaa käyttäjää ymmärtämään runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta.

Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että Juho yksinkertaistaa yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

© 2023, Juho Saastamoinen

Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuston sanoitus on merkittävltä osaltaan tekoälyllä luotu, joten sisältö runsaan fiktiivinen.