#Venäjä #Wagner #Hylätty #Yksin #Sotilas #Itsemurha #SlavaUkraini

Venäjä ei arvosta omia #lapsi’aan. Tämäkin sotilas jätettiin jälkeen vaille #apua. Mies päätyi itsemurhaan. Kylmässä. Montussa. Yksin. #Ukraina’n auringonkukkapellolla.

Turhien kuolemien tulee loppua! Venäjän tulee vetäytyä kokonaan Ukrainasta mukaanlukien #Krim!

Nykyinen tilanne on pelkkä #lihamylly pelokkaille Venäjän #lapsisotilaille! Ukrainasta ei voi Venäläinen sotilas selvitä elossa.

Video on #järkyttävä, #äläkatso!

#Belgia lahjoittaa #Ukraina’an suuren määrän #sotilas-ajoneuvoja

Belgia on ilmoittanut toimittavansa Ukrainalle 240 sotilaskäyttöön tarkoitettua ajoneuvoa. Toimitus tulee olemaan merkittävä apu Ukrainalle, joka on joutunut taistelemaan Venäjän sotilas-terroristien kanssa Itä-Ukrainassa jo vuosia.

Belgian #puolustusministeriö kertoi De Standaard -lehden siteeraamana, että painopiste on usein asetoimituksissa, mutta myös Ukrainan yksiköt todella odottavat näitä kuorma-autoja. Sodan aikana logistiikka on vähintään yhtä tärkeää kuin aseet. Ajoneuvot auttavat kuljettamaan tarvikkeita, ruokaa, vettä ja muita tärkeitä tarvikkeita taistelukentälle.

Ukrainan armeijan logistiikka on ollut suuri haaste sodan aikana. Toimitetut ajoneuvot helpottavat näitä haasteita, sillä ne ovat nopeita ja kestäviä.

Belgian toimitus on osa laajempaa kansainvälistä avustusponnistusta Ukrainalle. Useat maat ovat toimittaneet Ukrainalle aseita ja muita tarvikkeita sodan aikana. Tämä osoittaa kansainvälisen yhteisön sitoutumisen Ukrainan turvallisuuteen ja vakauden ylläpitämiseen Itä-Euroopassa.

Ukraina tulee voittamaan sodan Venäjää vastaan.

#Kuva jutun lopussa – jopa sata #Venäjä’n #sotilas’ta tekee #itsemurha’n #Ukrainassa joka päivä

Venäjän sotilaiden #mielenterveysongelmat ovat valitettavan yleisiä, ja moni joutuu kärsimään erilaisista psyykkisistä traumoista ja ahdistuksesta palveluksen aikana. Tällaiset ongelmat voivat ilmetä eri tavoin, mutta yksi äärimmäinen tapa purkaa ahdistusta on harkitsematon päätös #hirttäytyä.

Valitettavasti tällaisia tapauksia esiintyy edelleen. Erityisesti #taistelutoimialue’illa toimivat #sotilaat kohtaavat usein valtavia haasteita ja #stressi’tekijöitä, joiden kanssa he joutuvat kamppailemaan päivittäin.

On tärkeää muistaa, että sotilaat ovat ihmisiä, joilla on omat haavoittuvuutensa ja tarpeensa. Sotilaiden mielenterveysongelmien ymmärtäminen ja niihin puuttuminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältettäisiin traagisia tapauksia kuten itsemurhat.

Armeijat länsimaissa ovat kehittäneet erilaisia ​​ohjelmia ja palveluita, jotka tarjoavat sotilaille tukea ja hoitoa mielenterveysongelmiin. Esimerkiksi useissa maissa on perustettu kriisipuhelinpalveluita ja psykologisia tukipalveluita, joiden avulla sotilaat voivat saada apua ja tukea tarvittaessa. Näitä palveluita ei kuitenkaan tarjota #VenäjänFederaatio’n sotilaille.

Lisäksi on tärkeää, että sotilaat saavat asianmukaista koulutusta #mielenterveys’asioissa ja että heitä rohkaistaan ​​puhumaan avoimesti ja pyytämään apua, jos he kokevat olevansa ylittämässä henkisen kestävyytensä rajat. Myös sotilaiden perheille tarjottava tuki ja huolenpito ovat tärkeitä, sillä perheen tuki voi auttaa sotilasta selviytymään paremmin rintamalla.