#TheInfographicsShow: Venäjä hajoaa kun Ukraina ottaa Krim’in takaisin

Lähes päivittäisten uutisten myötä #Ukraina’n edistymisestä sodassa on selvää, että #Venäjä on häviämässä.

Mutta huolimatta kaikista saavutuksista Ukraina jatkaa voittoaan – kuten presidentti #Zelenskyi on todennut, maa ei pysähdy ennen kuin se ottaa takaisin kaikki miehittämät maat; Krimin mukaan lukien.

Jotkut #sotilasasiantuntijat kuitenkin ennustavat, että jos Ukraina valtaisi Krimin takaisin, se merkitsisi #Putin’in ja hänen hallintonsa kaatumista muutaman vuoden sisällä.

Mutta kuinka #Krimin takaisin valtaava Ukraina voisi repiä Venäjän näin pahasti?

Katso tämän päivän uusi #video selvittääksesi, mitä Venäjälle todella tapahtuisi, jos Ukraina ottaa Krimin takaisin.

#TheInfographicsShow: #Venäjä määrännee uuden #mobilisaation jonka #luontoäiti pysäyttää – tappamalla Putin’in? Lännen #aseapu tappaa Venäjän #sotilaat?

#Ukrainan sota jatkuu, #Venäjällä ei näytä olevan aikomusta perääntyä. Koska #Putinin ennustetaan määräävän uusi #mobilisaatiokierros, näyttää siltä, ​​​​että mikään ei voi pysäyttää häntä. Ei mikään, eli paitsi ehkä luontoäiti (ja lännen aseapu)

#TheInfographicsShow: Kuinka #Venäjä’stä tulee 8 eri maata

“Venäjän ja #Ukraina’n välisestä täysimittaisesta sodasta on kulunut vuosi ja asiat ovat toisin kuin kaikki olisivat aavistaneet ennen hyökkäyksen alkamista.

Mitä tapahtuisi jos Venäjä romahtaisi?

Katso tämän päivän eeppinen uusi video selvittääksesi uudet alueet, jotka syntyvät Venäjän täydellisestä romahtamisesta.”

Myös #Suomi mainittu!