#BrianKrassenstein #twitter’issä:

” #Israelin kansalaiset rynnivät tänään kaduille Tel Avivissa protestoidakseen #Netanjahun pyrkimyksiä hallita maan #oikeuslaitosta. Hän erotti juuri Israelin #puolustusministerin, koska tämä ei tukenut hänen #oikeusuudistussuunnitelmaansa.

#Mielenosoittajat pitivät tätä lippua, jossa oli kuvia Netanjahusta, #Putin’ista ja #Trump’ista, joilla kaikilla oli yllään vankilan oranssi haalari. Bannerissa luki “Kukaan ei ole lain yläpuolella” “

#Trolliarmeija on käsite, joka on yhdistetty #Venäjän vaaleihin sekaantumiseen ja #disinformaation levittämiseen eri puolilla maailmaa #trolli #trollit

Venäjän trolliarmeija koostuu suuresta joukosta ihmisiä, jotka ovat palkattuja tai vapaaehtoisia ja joilla on tehtävänä levittää Venäjän #propagandaa, häiritä poliittista keskustelua ja vaikuttaa #vaaleihin.

Trolliarmeijan toimintatavat ovat moninaiset. Yksi niistä on sosiaalisen median käyttö, jossa trollit levittävät #valeuutisia, vääristelevät #totuutta ja kommentoivat eri foorumeilla #poliittisista asioista. Toimintaan liittyy usein myös henkilökohtaisten #hyökkäysten kohdistaminen poliittisiin vastustajiin ja kohdehenkilöihin.

Vaikka Venäjän trolliarmeijan toiminta on saanut paljon huomiota, Venäjän #hallitus on kiistänyt sen olemassaolon. Venäjä on kuitenkin syyttänyt muita maita vastaavasta toiminnasta.

TROLLIARMEIJA on Venäjän yhteydessä jo lähes käsite.Venäjää on syytetty monien muiden maiden vaaleihin sekaantumisesta aina #DonaldTrumpin valinnasta alkaen.

Viime marraskuussa ”Putinin kokiksi” tituleerattu #JevgeniPrigozhin jopa myönsi sekaantuneensa Yhdysvaltojen vaaleihin vuonna 2016, jotka #Trump lopulta voitti.

Trolliarmeijan toiminta on erityisen näkyvää #Ukrainan sodan yhteydessä. Venäjä on käyttänyt trolliarmeijaansa häiritsemään Ukrainan hallituksen ja kansalaisten viestintää sekä levittämään #propagandaansa. Venäjä on myös käyttänyt #Wagner-palkka-armeijaansa, joka koostuu #palkkasotureista, tukemaan #separatistisia kapinallisia Itä-Ukrainassa.

Vaikka Venäjän trolliarmeijan toiminta on saanut paljon huomiota, on tärkeää muistaa, että vastaavaa toimintaa esiintyy myös muissa maissa. Monet hallitukset käyttävät sosiaalista mediaa levittämään propagandaa ja vaikuttamaan poliittisiin tapahtumiin.

On tärkeää olla tietoinen trolliarmeijan toiminnasta ja ymmärtää sen vaikutukset poliittiseen keskusteluun ja vaaleihin. Vaikka trolliarmeijan toiminta voi häiritä poliittista keskustelua, on tärkeää säilyttää avoin ja monipuolinen keskustelu ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.