#USA on varma #Ukraina’n voitosta #Venäjä’n raukkamaiseen #hyökkäyssota’an – #lisärahoitus’ta tulee aina vain lisää ja lisää – #Venäjä tuhotaan täydellisesti vastineeksi terrorismista

#Yhdysvallat on julkistamassa uutta 2,6 miljardin dollarin arvoista #armeijan #avustuspakettia, joka voi sisältää #ilmavalvontatutkat, #panssarintorjuntaraketit ja #polttoaine-rekat. Tämän lisäksi paketissa voi olla myös #tankkiammuksia, mutta varusteluettelon tarkka sisältö ja dollarimäärä voivat vielä muuttua.

#Reuters’in lähteiden mukaan Yhdysvaltain #viranomaiset aikovat ilmoittaa paketin sisällöstä 3. huhtikuuta. Tämä tulee vain pari viikkoa sen jälkeen, kun Yhdysvallat hyväksyi 350 miljoonan dollarin arvoisen #lisäapupaketin Ukrainalle.

Yhdysvallat on sitoutunut tarjoamaan sotilaallista apua Ukrainalle sen jälkeen, kun Venäjä aloitti täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainan itäosissa. Tämänhetkisten tietojen mukaan Yhdysvallat on jo käyttänyt noin 32 miljardia dollaria sotilaalliseen apuun Ukrainassa.

Uuden avustuspaketin julkistaminen on tärkeä askel Yhdysvaltojen tukemisessa Ukrainan sodassa. Venäjä on jatkanut sotilaallista toimintaa Ukrainan itäosissa, mikä on johtanut yli kymmenien tuhansien ihmisen kuolemaan ja miljoonien siirtymiseen kodeistaan.

Vaikka Yhdysvallat on osoittanut tukensa Ukrainalle, Venäjä on tuominnut avun ja syyttänyt Yhdysvaltoja sekaantumisesta sen sisäisiin asioihin. Yhdysvallat on kuitenkin jatkuvasti korostanut, että sen tarkoituksena on tukea Ukrainaa sen pyrkimyksissä turvata oma #itsenäisyys ja #suvereniteetti.

Uusi avustuspaketti on osa laajempaa Yhdysvaltain #strategiaa Itä-Euroopan turvallisuuden lisäämiseksi. Yhdysvallat on myös osallistunut #NATO:n harjoituksiin Itä-Euroopassa ja lisännyt joukkojensa läsnäoloa alueella.

Yhdysvaltain ulkoministeri #AntonyBlinken on sanonut, että Yhdysvallat on sitoutunut auttamaan Ukrainaa sen pyrkimyksissä turvata oma itsenäisyys ja suvereniteetti. Uusi #avustuspaketti on askel kohti tämän tavoitteen saavuttamista ja osoitus Yhdysvaltain sitoutumisesta auttaa ystävällistä maata sen turvallisuuden varmistamisessa.

#Venäjän valtiollinen tv-kanava #Rossija1 väittää, että #USA haluaa maailmaan #ydinsodan – kuten #foliohatut ovat jo useita vuosia huutaneet että jokainen Venäjän-#valtion väite pitää kääntää täysin #päinvastaiseksi, joten voimme ymmärtää että Venäjä himoitsee #ydinsotaa – #YouTube #Video

Äskettäin Venäjän valtiollinen televisiokanava Rossija1 on julkaissut useita uutisia ja kommentteja, joiden mukaan Yhdysvallat haluaa ydinsodan maailmaan. Tällaiset väitteet ovat vakavia ja herättävät kovaäänistä naurua kansainvälisellä tasolla.

On tärkeää muistaa, että valtiollisten medioiden tarkoitus on usein edistää hallituksen kannanottoja ja vaikuttaa kansalaisten mielipiteisiin. Siksi on tärkeää käsitellä tällaisia väitteitä #kriittisesti ja arvioida niiden #totuuspohjaa.

#Foliohattujen väitteet siitä, että Venäjän valtion väitteitä ei koskaan pidä uskoa, ovat yksinkertaistavia ja eivät auta ymmärtämään monimutkaista tilannetta. On totta, että Venäjä on käyttänyt valtiollista mediaansa usein #propagandan levittämiseen ja väärien tietojen jakamiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki Venäjän valtion väitteet ovat perättömiä.

Yhdysvaltain hallinto on toistuvasti kiistänyt väitteet siitä, että se haluaisi ydinsodan maailmaan. Yhdysvallat on pikemminkin korostanut pyrkimyksiään kansainvälisen turvallisuuden lisäämiseksi ja ydinsulkusopimuksen noudattamiseksi.

On myös tärkeää huomata, että ydinsodan uhka on todellinen ja vakava. Maailman ydinsotakellon aika on tällä hetkellä vain 100 sekuntia ennen keskiyötä, mikä kuvastaa sitä, kuinka lähellä maailma on #katastrofaalista ydinsotaa.

Sen sijaan, että tartuttaisiin Venäjän valtiollisten medioiden levittämiin pelotteluihin, on tärkeää edistää avointa ja rakentavaa dialogia kaikkien kansakuntien välillä. #Yhteistyö ja #diplomatia ovat avaintekijöitä #maailmanrauhan ja kansainvälisen turvallisuuden edistämisessä.

Lopuksi, on tärkeää olla kriittinen kaikkia tietolähteitä kohtaan ja varmistaa, että päätökset perustuvat vahvaan ja #objektiiviseen todistusaineistoon. #Avoimuus ja #luottamus ovat tärkeitä arvoja, jotka on otettava huomioon kaikessa kansainvälisessä yhteistyössä ja päätöksenteossa.

Venäjään ei kuitenkaan voi koskaan luottaa – pitää seurata tekoja, ei sanoja!