#Venäläiset #sikailevat #Bali’lla

Three pigs of white, blue and red colors, reminiscent of the flag of the russian federation, lie in a black puddle resembling oil. Vector illustration. Dirty life concept. Humor, satire, caricature.

Viime aikoina on tullut esiin huolestuttavia uutisia siitä, että monet Balilla vierailevat #turistit jäävät maahan laittomasti viisumin umpeuduttua ja alkavat työskennellä esimerkiksi #kampaajina, #matkaoppaina tai #taksikuljettajina. Tämä aiheuttaa merkittäviä ongelmia sekä Balin #viranomaisille että paikallisille #yrittäjille, joille #laittomasti työskentelevät turistit ovat #kilpailu- ja #talousongelma.

Lisäksi huonosti käyttäytyvät turistit ovat aiheuttaneet pahennusta Balilla. Monet ovat syyllistyneet humalaiseen #örvellykseen ja jopa pyhien paikkojen #häpäisyyn, mikä on suuri kunnioituksen puute paikallisia #uskontoja kohtaan.

Paikalliset viranomaiset ovat ryhtyneet toimiin tilanteen korjaamiseksi. Balin #poliisin edustaja on todennut, että melkein kaikissa ilmoituksissa huonosti käyttäytyvistä ulkomaalaisista on kyse #venäläisistä turisteista. Hän korostaa, että #ulkomaalaiset tulevat Balille nauttimaan kauniista maisemista ja kulttuurista, mutta heidän on käyttäydyttävä kunnioittavasti paikallisia tapoja ja perinteitä kohtaan.

Paikalliset viranomaiset aikovat jatkossa tarkastaa tarkemmin #turistien #oleskeluluvat ja käyttäytymistavat. Heidän mukaansa on tärkeää, että ulkomaalaiset kunnioittavat Balin #lakia ja #järjestystä, ja että heidän käytöksensä on paikallisten kulttuurien mukaista.

On tärkeää muistaa, että #matkailijoiden käyttäytymisellä on suuri merkitys matkakohteen maineelle ja paikallisten asukkaiden hyvinvoinnille. Kulttuurien ja uskontojen kunnioittaminen ovat tärkeitä matkustusnormeja, joita jokaisen matkailijan tulisi noudattaa. Balin viranomaisten pyrkimykset ovat hyvä esimerkki siitä, miten matkakohteiden #kestävyyttä ja #turvallisuutta voidaan parantaa matkailijoiden käyttäytymisen avulla.

#Venäjän #terroristien #hyökkäys-#autot #räjäytettiin #video #twitter

#Venäläiset aloittivat #hyökkäyksen kolmella, ehkä jopa neljällä #pikkuauto’lla mutta kun ensimmäinen #tuhoutui, he joutuivat #paniikki’in. Viimeinen melkein #pakeni, mutta yksi #panssarintorjuntaohjus #eliminoi myös sen.

#Ukraina’n #auringonkukkapelloilla #kuolee ihmisiä jotka eivät kuulu sinne. #Luonto kärsii räjähteiden #kemikaali’ista.

Terroristijoukkojen jäsenienkin elämät on tärkeitä.

#Sota pitää lopettaa, #Venäjän tulee poistua #Ukrainasta – mukaanlukien Krim – vain siten venäläisten #sotilaiden #henki saadaan säästettyä.

#Venäläiset hyökkäsivät #Venäjä’lle?

Uutiset Ukrainan rajan ylittäneestä venäläisyksiköstä ovat herättäneet huolta ja hämmennystä Venäjällä ja kansainvälisellä tasolla. Venäjä on väittänyt, että kyseessä on ukrainalaisten sabotöörien hyökkäys Venäjän puolelle, mutta sosiaalisessa mediassa levinneet videot kertovat toisen tarinan.

Kyseessä on etnisistä venäläisistä koostuva ryhmä, Venäläiset vapaaehtoisjoukot, joka liittyi Ukrainan aluepuolustusjoukkoihin elokuussa 2022. Useimmat venäläisiin vapaaehtoisjoukkoihin kuuluvat venäläiset ovat taistelleet Ukrainan puolella jo vuodesta 2014 lähtien. Tämä uusi yksikkö ilmoitti nyt ylittäneensä rajan takaisin kotimaahansa ja kehottaa muita venäläisiä kansalaisia kapinoimaan.

Videon miehet seisovat terveysaseman portailla Brjanskin alueella ja osoittavat kylttiä todisteena tapahtumista. He vakuuttavat, että he eivät taistele siviilejä vastaan tai tapa aseettomia. Sen sijaan he kannustavat muita venäläisiä aloittamaan kapinan ja taistelemaan orjuutettua kohtaloaan vastaan.

Tämä tapaus on jälleen yksi osoitus Venäjän ja Ukrainan välisestä sodasta ja sen vaikutuksista kansalaisten arkeen. Venäjän hallinto on jatkuvasti väittänyt, että kyseessä on “erikoisoperaatio” ja että Ukrainan hallinto syyllistyy kansainvälisten lakien rikkomiseen ja ihmisoikeusloukkauksiin. Kuitenkin Venäläiset vapaaehtoisjoukot näyttävät olevan yksi esimerkki monista venäläisistä kansalaisista, jotka kokevat, että heidän ainoa tapa päästä vapauteen on kapina ja taistelu omaa hallintoa vastaan.

Tämä tapaus muistuttaa meitä siitä, että sodan seuraukset vaikuttavat aina tavallisiin ihmisiin, jotka joutuvat elämään pelon ja epävarmuuden keskellä rajan molemmin puolin.