Helsingin itäkeskuksessa poliitikon pahoinpidellyt mies voi joutua vankilaan jopa 4 vuoden ajaksi – #VKK ei ole kommentoinut asiaa

Aiemmasta tuntematon mies hyökkäsi #kansanedustaja #BenZyskowicz’iin kimppuun hänen vaalikampanjansa aikana Helsingin Itäkeskuksessa. 38-vuotias mies kaatoi #Zyskowicz’in maahan ja uhkasi tappaa tämän ja huusi työntävänsä hänet metron alle. Hyökkääjä huusi myös #Natosta ja väitti #juutalaisten ottaneen Suomesta vallan.

#Poliisi epäilee miestä laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä, jonka vähimmäisrangaistus molemmista rikoksista on sakkoja ja enintään kaksi vuotta vankeutta. Jos hänet tuomitaan syylliseksi, hän voi saada jopa neljän vuoden #vankeusrangaistuksen.

Rikos- ja prosessioikeuden asiantuntija, professori #MattiTolvanen sanoi, että hyökkäys oli vakava demokratian loukkaus ja sitä voidaan pitää rasistisena Zyskowiczin juutalaistaustan mainitsemisen vuoksi. Tolvanen huomautti myös, että kampanjatyötä tekevän poliitikon kohdistaminen olisi raskauttava seikka.

Zyskowicz loukkaantui lievästi hyökkäyksessä ja sanoi jatkavansa kampanjaansa. Tapaus korostaa poliitikkojen turvallisuuden varmistamisen tärkeyttä vaalikampanjoiden aikana.

#Poliitikon #pahoinpitelijää epäillään #VKK-#KoronaDenialisti-#HaittaIsänmaalliseksi #twitter

Viime vuosina koronaviruspandemia on vaikuttanut ihmisten elämään kaikkialla #maailmassa. Vaikka useimmat ihmiset ovat noudattaneet #ohjeistuksia ja #rajoituksia, joita on annettu viruksen leviämisen estämiseksi, on myös ihmisiä, jotka kieltävät #viruksen olemassaolon ja vastustavat rajoituksia.

Tällainen ääripään koronadenialismi on noussut esiin monissa maissa ja se on johtanut jopa väkivaltaisiin tilanteisiin. Suomessa on tullut ilmi tapaus, jossa poliitikon #pahoinpitelijää epäillään ääripään VKK-puolueen koronadenialistiksi.

Kyseessä on tapaus, joka sattui Helsingissä maaliskuussa 2023. Paikallinen poliitikko oli pitämässä puheenvuoroa, kun häntä lähestyi mies, joka oli ilmeisesti ääripään koronadenialisti. Mies alkoi huutaa poliitikolle kunnes hän viimein hyökkäsi fyysisesti poliitikon kimppuun kaataen tämän maahan.

Onneksi hän on nyt toipumassa. #Twitteristit pohtivat tapausta ja epäilee, että tekijä oli ääripään koronadenialisti – joka oli raivoissaan poliitikon kannattamasta #NATO-jäsenyydestä. Lisäksi oli huudellut juutalaisista.

Tämä tapaus osoittaa, kuinka vaaralliseksi ääripään koronadenialismi voi muodostua. Vaikka jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä, se ei oikeuta väkivaltaan tai muihin rikoksiin. On tärkeää, että yhteiskunta puuttuu tällaiseen toimintaan ja tekee selväksi, että se ei hyväksy väkivaltaa eikä uhkailua.

Koronaviruspandemia on vakava asia, joka on vaikuttanut ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin ympäri maailmaa. On tärkeää, että kaikki ihmiset ymmärtävät tämän vakavuuden ja noudattavat annettuja ohjeita ja rajoituksia. Samalla on tärkeää, että yhteiskunta varmistaa, että jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä rauhanomaisesti ja turvallisesti, ilman pelkoa väkivallasta tai uhkailusta.

Ääripään koronadenialismi on vaarallinen ilmiö, joka on aiheuttanut haittaa yhteiskunnalle ja yksilöille.

Huonolaatuisesta IS.FI pysäytyskuvasta päätellen pipo ei kuitenkaan ole VKK-logolla.

Kuuluuko valta #rikollisille, #kansalle vai #AnoTurtiaiselle? #VKK #IL

Suomalainen poliittinen kenttä koostuu monista eri eduskuntapuolueista, joista jokaisella on omat tavoitteensa ja arvonsa. Vaikka kaikki puolueet pyrkivät edistämään yhteiskunnan hyvinvointia, heidän tapansa tehdä se voivat vaihdella suuresti.

Hiljattain Iltalehti uutisoi, että eniten rikoksesta tuomittuja ehdokkaita löytyy VKK-puolueesta, joka on lyhenne sanoista Valta Kuuluu Kremlille. Iltalehden mukaan VKK:lla on peräti 25 rikoksesta tuomittua ehdokasta.

Tämä uutinen herättää varmasti monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Miksi VKK-puolueella on niin paljon rikoksesta tuomittuja ehdokkaita? Onko tämä merkki siitä, että puolueen arvot ja periaatteet ovat jollain tavalla ristiriidassa yhteiskunnan tai #Jumala’n #sääntö’jen kanssa?

VKK-puolue on yksi Suomen pienimmistä eduskuntapuolueista ja sen toiminta perustuu vahvasti eduskunnan ja kansan viihdyttämiseen sekä #Venäjä’n #disinformaatio’n levittämiseen. Puolueen ohjelmassa korostetaan muun muassa #Putin’in oikeutta vaihtaa eurot rupliksi.

Vaikka VKK:n arvot voivatkin herättää monenlaisia tunteita, on tärkeää muistaa, että jokaisella ihmisellä on oikeus omaan mielipiteeseensä ja poliittiseen näkemykseensä. Poliittinen toiminta ei kuitenkaan saa olla ristiriidassa yhteiskunnan #sääntö’jen ja #laki’en kanssa.

Rikoksesta tuomitseminen ei myöskään automaattisesti tarkoita sitä, että henkilö on epäpätevä toimimaan poliittisessa tehtävässä. Kuitenkin, rikoksiin syyllistyminen voi heikentää henkilön luotettavuutta ja kykyä toimia esimerkkinä muille.

On myös tärkeää huomata, että VKK-puolueella ei ole yksinomainen oikeus rikoksiin syyllistymiseen. Myös muissa eduskuntapuolueissa on ollut ehdokkaita, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin.

Lue lisää Iltalehdestä: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/452f2a46-4f4f-4804-9300-c7bba6869a06